KISSIE AND DESSIE , PARTY TOGETHER ?Allt tyder på att dem träffades igårkväll . För det första så nämner dem inte varandra , men dem båda nämner Joanna . Läs inläggen själva (man ser ju knappt vad det står här...) : http://kissies.se/2009/august/the-birdge-igar.html#comment och http://desireenilsson.blogg.se/2009/august/igar-kvall-blev-lang.html#comment .

(Ber om ursäkt för röran på bloggen , ska fixas inom kort .)

 


AMIRS BOYFRIEND

Ja , vi vill ju gärna tro att våran alldeles egna gaybloggare har skaffat sig en pojkvän , och detta inlägg är ganska uppenbart . Men det känns inte riktigt som om en bloggare skulle lägga ut bilder på en kille/tjej och skriva Boyfriend som rubrik ... En bild på dem tillsammans skulle självklart ge oss svaret (; Men vad tror ni ? Detta kanske är Mr.Hemlig ?


( Lånad från http://gaybloggen.com )KATRIN ZYTOMIERSKA KNOWS HOW TO DO IT ;)(Lånat från Dessies blogg)

1.
Katrin är inte 40+ . Hon är , om jag minns rätt , 31 år gammal .
2. Klart att en av dem är Bingo ? Tyckte det var rätt kul med 3 Bingos som följde med henne lite här och var ... inte bara i sängen Dessie!
3. Katrin är ingen gammal tant , hon vet hur hon ska göra . Ingen missade väl Vakna med The Voice igår när Katrin såga alla unga bloggtjejer , bland annat Dessie . Men Dessie darling , du provocerar i din blogg medans Katrin tar steget längre och snackar skit om er i teve (; Haha . Smart kvinna det där .


Yeah rightPå första bilden är hon ofixad . Läs här : http://desireenilsson.blogg.se/2009/august/puss-pa-mig.html#comment . Och på den andra från i Juli uppfattar jag det som att hon nyss varit ute och träffat en kille , ett ganska säkert tecken på att det är en ''fixad-bild'' . Alltså en bild där hon är fixad på (; Men vad tror ni ? Lite måste ju ''The one and only - Desirée Nilsson'' fixa sig innan hon publicerar en bild för alla hennes läsare .... eller är Dessie den som bjuder på sig själv ? ''haha''

Skulle nog säga till Dessie att : Det är ingen stor skillnad . Du kan tom vara finare som osminkad/ofixad (:

Paow och Dessie saknar varann

Visst verkar det som att dem fd. bästa vännerna saknar varann ? Det är klart Dessie hittar nya kompisar att hänga med , och Paow har Amir . Men hon saknar Dessie och Dessie saknar Paow .Visst hoppas vi att dem blir BFF's igen (:

Hipp hipp hurra , för idag är det Krilles födelsedagKrille fyller 19 bast idag och Paow grattar älsklingen på 19:års dagen .

Kärlek , vänskap eller bara lite mitt emellan ?

Kissie med i idol ?

Vi fick ju aldrig veta om hon gick vidare i idol .
Och idag var hon på en hemlig inspelning .
Om vi sedan pusslar ihop det med hennes inlägg nedan så ...

Tror ni verkligen Kissie gick vidare i Idol ? Någon som hört Kissiekatten sjunga ens ? :SIDOL KISSIE ?

Stina ser bra ut för sin ålder
Stina , du är FÖDD 1987 . Du är då 21 eller 22 år gammal ;) Haha .

DESSIE VS. PAOWLäs texten med fet stil som Dessie skrivit : ''Och nej allihopa , jag härmar inte någon för det var jag som köpte den rosa klänningen först :)'' . Hon menar väl Paow , för det är väl samma klänning ? Det är bara färgerna som är annorlunda ... Men här ser vi ju iallafall att dem föredetta vännerna parta ihop igår eller förrgår ;)Paow <3 Krille ?

Fyllehångel eller nykära ?
Jag tror inte att vi ser något nytt ''bloggpar'' som Bella och Nils precis .Dessie har gått och blivit brunhårigSka vi tro på den Dessie ?

Kissies halvsanning!Lånad från Peters blogg : http://peter08.blogg.se

Om ni också läser Peter (Kissies lillebrors blogg) så har ni också sett detta inlägg . Han skriver att han lyckas titta åt andra hållet med hennes halvsanningar (vilket betyder att det kommer många sånna , eller ?) . Bra att han redde ut det här iallafall .

GlossipLips ger cred till Peter för att säga sanningen (:Så sammanfattningsvis ...

Kissie ... Har gjort en tatuering .
Paulina och Amir ... fortsätter festa och hänga på Ung08 (för det mesta iallafall)
Dessie ... är fortfarande avstängd .
Krille ... Ska på The Voice festivalen ikväll .
Stina-Lee ... fortsätter vara gravid , haha .
Kenza ... har invigt sin nya , efterlängtade klänning .
Blondinbella ... ska på kräftskiva i eftermiddag , trevligt .
Foki ... Är sin sista dag uppe i Norr men åker hem till Umeå imorgon . Är inte Umeå uppe i Norr ?

Så nu är ni lite uppdaterade om vad som händer i bloggvärlden va (:
Kissies nya tatuering

Det vart ingen Barbie som hon sa , istället vart det en rosett .


Från : http://kissies.se


Dock gillar GlossipLips Kenzas tatueringar mera , hon har bättre smak när det gäller det där (:


Från : http://kenzas.se


Betydelsen av Kissie

Amir sätter dit Kissie ;) Och på ett klockrent sätt ... vi kan nog förvänta oss ett riktigt bloggbråk mellan dem föredetta BFF:sen Amir och Alexandra . Mjaou!


Lånat från : http://gaybloggen.comDesirée , avstängd IGENJa , det ser ut som om det inte blir så mycket skvaller om fröken Nilsson den närmaste tiden . Synd , för vi älskar ju hennes blogg ... iallafall när det gäller skvallret ;)

Vi tror att hon blev avstängd för att hon skrev om när en viss bloggare förlorade oskulden . Och jag håller med om att det var väldigt lågt , och väldigt INTE SANT .

Förut idag skrev du ett inlägg om att en av dem pinsammaste sakerna som hänt dig var när din blogg blev avstängd . Förut har du skrivit listor som ''Detta händer aldrig'' och skrivit ''Min blogg blir avstängd igen'' . Men nu har du gjort det igen Dessie . Hoppas du är tillbaka snart ;) Can´t wait .

Amir och Paow i ett förhållande ?


(Har ritat över en annan personlig information)

Här ser ni att det står att han har ett öppet förhållande med Paulina Danielsson . Samma sak står på Paulinas facebook fast då Amir Akrouti . Jag vet inte vad jag ska tro , men det lutar ju såklart åt SKÄMT .


Dessie blir tårtad

Tycker faktiskt synd om Dessie när någon kommer fram och tårtar henne . Så gör man ju bara inte , storbloggare eller inte . inte okej!

 


Ryktet: Kissie posade naken , sant eller falskt ?

Falskt såklart . Cred till Kissie för att inte ''sälja sig'' för pengarna ;)


Från : http://kissies.se


Alexandra ''Stavfel'' Nilsson

Ja , jag tycker oftast att det är Kissie herself som har flest stavfel . Eller oturen att jag hinner se alla hennes ? Men det gör inget Kissie , we all LOIVE your life ;)Från : http://kissies.se
__________________________________________________________

Ja jag vet att alla stavar fel ibland , även jag .

Desirée liftar

Hört talas om taxi ? Jag menar vem liftar ? Var det inte du som tjäna så mycket pengar , haha ;) Borde du inte ha råd med taxi istället för att lifta med någon creepy gubbe ?
Från : http://desireenilsson.blogg.se


Dessie kopierar Paulina

Kan man ju säga ;) Nej , men Paulina köpte ett par skor på Belle´s rea för 99:- och några dagar efter har Dessie köpte likadana . Slump , samma stil eller fight ?
Från : http://paow.se/ och http://desireenilsson.blogg.se/2009/august/lite-shopping-fran-idag.html#comment 

Kissie som brunett

Alla har väl redan sett bilder på Kissie som brunett , men känns som om det endå måste finnas med här på bloggen . Det är ju endå en skvallerblogg ;)

Jag tycker att hon passar bättre i det platinablonda hon har nu faktiskt (:Amir saknar sin fjällis ...

Inte visste jag att Amir hade en fjällrävenjacka förut , måste varit innan jag började läsa hans blogg . Men en blå fjällis känns lite fjortis och lite 2008 . Men våran alldeles egna gaybloggare tänker köpa en i vinter med , fast inte i samma färg .


Bild lånad från : http://gaybloggen.com/

Vilka vill ni läsa om ?

Jag vill veta vilka ni vill läsa om ? Och vad vill ni läsa ?

Dem intressantaste är ju Amir , Paulina , Desirée , Krille och Kissie med fler . Där är det alltid något som händer . Vänskapsdrama och bloggbråk . Men när det gäller andra bloggare som Kenza och Stina-Lee finns det inte mycket att säga . Deras bloggar är lite ''halvtråkiga'' sådär . Men det är bara att säga vad ni tycker ;)

Finns det någon annan blogg ni kan tipsa om ? (:Dissarlinjen

Har aldrig hört talas om det förut , förens nyss då när jag läste Paulinas blogg . Detta numret är alltså till för att ge ut om man inte vill ge ut sitt riktiga nummer när man blir uppraggad . När killen (eller tjejen) nu ringer numret så spelas denna röst upp : "Välkommen, till dissar linjen. Om du har fått det här numret så betyder det att personen du fick det av vill aldrig mer höra från dig igen..." .  Men jag har inte provat , någon som har det ?

Det verkar som ett ganska taskigt sett egentligen . För dem som inte vågar säga nej ;)


Från: http://paow.se/ och http://peter08.blogg.se/2009/january/dissar-linjen.html

Dessie dissar vännerna för bloggen ...

... Eller har hon bara lite ont om vänner just nu ? Det tycks lite konstigt att ta bloggen före vännerna . Om man har vänner satt säga . Förut var det ju hon och Paow . Nu är det ju Paow och Amir . Det kanske är Dessie som behöver ha en ''My New BFF - tävling'' istället för Kissie ? No matter what , GlossipLips tycker iallafall att Dessie ska hänga med kompisarna istället för datorn .


Länk till inlägget: http://www.bloglovin.com/m/39523870/0

Hej på er!

Välkommen till en alldeles nystartad skvallerblogg . Här kommer det smaskigaste skvallret om våra storbloggare komma upp och en massa andra roliga saker . Ska försöka uppdatera så mycket som det bara går , men självklart har jag en annan blogg också . Men en sålänge ska ni få leva i ovisshet om vem jag verkligen är ;)

Så njut av allt kommande bloggskvaller och annat som kommer dyka upp =) Och glöm inte , läs allt med en nypa salt (:


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0